В роботі колориметру DIPPER KN-201 використовується такий же принцип вимірювання у ближньому інфрачервоному діапазоні, що й у Agtron. Прилад встановлює ступінь карбонізації розчинних органічних речовин в зернах кави, тим самим визначаючи ступінь її обсмажування
Розмір;d: 65 мм, h: 100 мм
Вага;280 грам
Дисплей; Monochrome OLED
Сенсор; Мультиточковий фототранзистор
Шкала; 0~150 Agtron gourmet
Точність виміру;>99%
Акумулятор;літієвий, високої потужності
Тривалість роботи на 1 заряді; 8 годин
Зарядний пристрій; microUSB 5V/1A, 3 години
Сертифікація; CE, FCC
Переваги колориметру DIPPER KN-201
Простий інтуїтивний інтерфейс
Низьке енергоспоживання
Висока точність виміру
Тест-драйв
Приходьте до нас в офіс
та випробуйте обладнання на ділі.